Табакерочка

Бездротова гарнітура

Музика робить пробіжку легшою. Дослідження показали, що прослуховування аудіо знижує сприйняття рівня складності пробіжки приблизно на 10%. Для комфортного бігу вам точно знадобляться додаткові аксесуари.

Всім знайомі гучні Apple AirPods, але є моделі, які нічим не поступаються за характеристиками і продаються в рази дешевше, так як не доведеться переплачувати за бренд. Ми склали підбірку з трьох аналогів, що могли б вас зацікавити.

·         Бездротові навушники DeepBass TWS Q02   

 Акумулятор даної моделі створений для комфортної та тривалої експлуатації. Корпус виготовлений з надійного і міцного пластику, а Bluetooth нового покоління забезпечить якісний зв'язок без перебоїв і перешкод. Також гарнітура оснащена кнопкою прийому виклику і якісним мікрофоном.

 

·         Бездротові навушники Celebrat TWS-V5

 

Аксесуар ідеально підійде для людей, які цінують комфорт і постійно перебувають у русі. Він виготовлений з міцних матеріалів і представлений в декількох кольорах, а потужна батарея забезпечить безперервне прослуховування музики до 5 годин.

Ця модель підходить для повсякденного використання і занять спортом: їй не страшна пил, піт і краплі води. Ідеальна форма надійно тримає навушники на місці навіть при активному русі. Також до гарнітурі додається стильний і зручний футляр.   

·         Бездротові навушники  QCY T3

 

 

Головною відмінністю даної моделі є наявність повноцінного touch управління, яке дозволяє перемикати треки і регулювати гучність простими рухами. Одного заряду акумулятора вистачає на 5 годин безперервного прослуховування музики. З цією моделлю першокласний 3D стереозвук, почуття мобільності та свободи стануть вашими звичними супутниками.