Табакерочка

Як обрати чохол для мобільного телефону

Як обрати чохол для мобільного телефону

Як забезпечити довговічну роботу мобільного телефону? Є два основних правила: акуратне поводження і захист від відколів, подряпин, пошкоджень. З останнім завданням впорається чохол. Виріб виконує ще й декоративну функцію. Воно змінює вигляд пристрою, надає гаджету індивідуальність. Як вибрати чохол для телефону? Пропонуємо ознайомитися з видами аксесуарів, матеріалами виконання і особливостями варіантів.

 

Мета - захист корпусу

Щоб вибрати чохол для смартфона, необхідно визначитися з метою придбання. Якщо мобільний часто піддається ударам, механічного впливу, є ризик потрапляння вологи, то краще придбати моделі з повним захистом корпусу. Такі варіанти громіздкі, але надійні. До даної категорії відносяться книжки, фліпи, протиударні і водонепроникні вироби.

Але повний захист необхідний не у всіх випадках. Для повсякденних умов експлуатації можна вибрати чохол на телефон, який захищає окремі елементи пристрою. Відкриті компактні моделі (бампер, накладка) закривають тильну і бічні грані.

 

Короткий екскурс по моделям

Серед величезного вибору варіантів можна підібрати чохол для телефону, який не тільки перетворить мобільний, але і захистить його від пошкоджень, не дозволить гаджету вислизнути з рук. При цьому він буде компактним і зручним в експлуатації. У даній категорії товарів представлені такі варіанти виробів:

Накладка на задню панель. Підібрати чохол на телефон такого типу можуть всі, хто любить експериментувати з видом свого гаджета. Модель чітко повторює форми смартфона, захищає бічні грані і кришку від подряпин, легко надівається і знімається. У даній категорії представлений ряд моделей.

Ультратонкі не обтяжують смартфон і не змінюють його габарити.

Протиударні забезпечують надійний захист при падіннях або механічних впливах.

Накладки 3D мають тривимірне зображення, яке характеризується зносостійкістю. Таким аксесуарам не страшні удари, падіння, дрібні подряпини. Вони захищають мобільний пристрій, протягом тривалого терміну експлуатації зберігають свій привабливий вигляд.

 

Накладки серії Silicone Case - розробка від американської компанії Apple. Силіконові чохли, оброблені замшею всередині. Захищають від подряпин і відколів, мають приємну фактуру, відрізняються міцністю.

Виробники пропонують моделі в різноманітному дизайні. У користувачів також є можливість нанесення індивідуального принта.

 

Види і особливості матеріалів

Підбираючи чохол для смартфона, рекомендується керуватися не тільки його формою, а й матеріалом виконання. Цей критерій впливає на довговічність, зносостійкість вироби, характеристики.

Простий і популярний матеріал - пластик. Він здатний захистити пристрій від ударів, пошкоджень. Такі вироби невибагливі в догляді, гнучкі, легкі, але слизькі. Згодом на поверхні утворюються подряпини і потертості.

Моделі для мобільного з термопластичного поліуретану характеризуються високим показником міцності, стійкістю до температурних коливань. Еластичні чохли набувають форму девайсів. Вони надійно захищають їх від ударів і пошкоджень. Такі варіанти зносостійкі, тримають форму протягом тривалого терміну служби.

Силіконові чохли легкі і гнучкі. Такі моделі відмінно гасять удари. Вони прекрасно захищають пристрій від подряпин, не ковзають в руках. Силіконові чохли коштують недорого, що дозволяє регулярно оновлювати колекцію новими аксесуарами. Але з часом експлуатації вони розтягуються і втрачають форму.

Гумові чохли для мобільного за своїми характеристиками перевершують силіконові. Вони надійно захищають пристрій від подряпин і пошкоджень, але при цьому трохи збільшують розмір і вагу телефону.

Шкіряні аксесуари - продукція преміум-класу. Вони міцні і довговічні. Чохли повторюють форми мобільного, виглядають дорого і розкішно, не ковзають в руках, відмінно справляються з головним завданням - захист мобільного телефону від відколів, подряпин і інших механічних пошкоджень. 

 

Чекаємо вас в наших магазинах!